Professionele BHV Trainingen in Veldhoven bij Verrijt

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele BHV-training (bedrijfshulpverlening) in Veldhoven? Verrijt biedt uitgebreide en praktijkgerichte BHV-cursussen die je voorbereiden op noodsituaties. Onze trainingen zijn precies wat je nodig hebt om de veiligheid binnen jouw bedrijf te waarborgen.

Aanmelden cursus

  Professionele BHV Trainingen in Veldhoven bij Verrijt

  Wij verzorgen BHV-opleidingen op een vaste locatie in Veldhoven, waarmee wij ondernemingen en organisaties uit de regio Eindhoven, Nuenen, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Breugel en Helmond van dienst zijn.

  Een BHV’er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht om ten minste één persoon als bedrijfshulpverlener aan te wijzen, die altijd aanwezig moet zijn binnen je bedrijf.

  De BHV-herhalingscursus is bedoeld voor medewerkers die hun BHV-certificaat moeten verlengen. Deze cursus houdt je kennis up-to-date en bevat jaarlijks wisselende thema’s, waardoor het altijd een boeiende en leerzame ervaring blijft.

  BHV Basis certificaat

  Inclusief:

  • Certificaat
  • Pasje en lunch

  € 123 ex. btw

  BHV Herhaling

  Inclusief:

  • Certificaat
  • Pasje en lunch

  € 123 ex. btw

  BHV trainingen in company of op locatie

  Bij Verrijt Fire & Safety kun je kiezen voor zowel BHV-basis als BHV-herhalingscursussen. Deze kunnen in company of op locatie worden gegeven:

  • BHV in company: Onze trainingen worden volledig afgestemd op jouw specifieke bedrijfssituatie. Voor de theorie hebben we een binnenruimte nodig, zoals een kantine. Voor de praktijk is een buitenruimte ter grootte van drie parkeerplaatsen voldoende.
  • BHV op locatie: Zowel voor in company als op locatie trainingen is een minimum van zes cursisten vereist. Grotere groepen profiteren van een lagere prijs per cursist.

  Gecertificeerde trainingen

  Onze trainingen voldoen aan alle wettelijke eisen.

  Geïnteresseerd in een cursus?

  Neem direct contact op met de gegevens hieronder